Mooi foto behang

Prachtig foto behang in allerlei verschillende grootten en uitvoeringen. Voor ieder wat wils. Het prachtige foto behang is digitaal foto behang, hierdoor ziet het er erg mooi uit en duidelijk. Dit mooie digitale foto behang bestaat uit 6 panelen van ieder 2.70 meter hoog en 46.5 cm breed. Met 6 panelen kunt u een muur behangen van 2.79 meter breed en 2.70 meter hoog. Door de panelen naast elkaar te plakken ontstaat er een prachtige afbeelding op uw wand. Het fotobehang heeft een achterkant van vlies. Dit vliesbehang is makkelijk te verwerken omdat de muur ingesmeerd moet worden met vlieslijm en niet de afbeelding. Dit voorkomt krimpnaden.

En zo krijgt u het beste resultaat. Bekijk snel de website www.bedbad.nl om meer producten voor in de slaapkamer en/of badkamer te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *